Monday, January 08, 2007

Ochheuteal Beach

Naa har vi vaert her ved kysten i Kambodsja i fire dager. Eller var det fem? Baade antall dager og hvilken ukedag det er blir stadig mer uklart. Feriefoelelsen har satt inn for fulle mugger og den store roen har senket seg. Vaakner hver morgen med panoramautsikt over soloppgangen. Vi har en glassvegg paa 5x2,5 meter og utsikten er fantastisk. Paa det ene bildet i denne posten ser dere utsikten fra balkongen vaar. Paa det andre Vibeke i sjoekanten med penthousen vaar i bakgrunnen. Plassen vi bor paa heter Eden, og det passer jo riktig saa godt. Eneste ulempen med aa bo saapaass sentralt er musikken til 4-5 om morgenen.

Har hatt en dagstur til en naerliggende nasjonalpark og i gaar leide vi en 125 moped og suste av gaarde. Har klypemerker fra Vibeke i det hun klamret seg fast mens jeg paa mitt sedvanlig mandige vis manoevrerte i den kambodsjanske trafikken. Trafikken her er som sagt ett anarkistisk kapittel i seg selv. Turen i gaar gikk foerst til ett vannfall... Vannfall og vannfall. Vi har nok mer av slike fasiliteter hjemme i Norge. Ikke mye vannfall aa rope hurra for, men det var masse locals som syntes det var stor stas. En medvirkende aarsak til det var visstnok at etterkrigstidens stoerste filmsuksess i Kamobdsja, The great snake, ble filmet der. Etter ett skuffende vannfall og masse stoevete veier fant vi veien til en av de mer fjerntliggende strendene. Moped er goey.

Ellers har dagene gaatt med til mye lesing. Har i dag gjort meg ferdig med Bukowskis Tales of ordinary madness. Ett fantastisk knippe noveller.

Vi har saa langt ikke snorklet eller dykket her. Mye av korallrevene her har blitt oedelagt av dynamittfiske. Vi sparer dykkingen til vi kommer til vaart neste stoppested, Koh Chang i Thailand. Vi reiser videre en av de neste par dagene.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Ser ut som dere koser dere! Vært på Heart Of Darkness i Phnom Pehn endå?
Har det forresten ikke så helt ille selv. Bobilferie i Canada, og det snør hver dag:-)
Sjekk ut bigtrix.com. Poster som ElToro;)

5:16 PM  
Blogger beelzebub said...

Hei Tor! Ser bra ut i Canada. Om en litt koldere enn her. Har vaert og dykket i dag. Heart of darkness ble skippet for en bedre middag i slummen. :)

5:48 AM  

Post a Comment

<< Home