Monday, January 15, 2007

Chill out

Vi har funnet den perfekte chilloutplassen. Etter anbefaling fra vaar dykkerinstruktoer dro vi soerover paa Koh Chang til Cliff Cottages. Stedet ble kjoept av ett canadisk/australsk par, Jeff og Emelie, for fire maaneder siden og stedet var da i saerdeles daarlig forfatning. De har siden pusset det opp og har naa 15 operative bungalower. Standarden er veldig enkel men til 40 kroner natta er det helt topp. Og saa sitter vi og diskuterer musikk med Jeff paa kveldene over iskolde pils. Paa bildet ser dere Restaurant, soldekk, chillout etc. til hoeyre i bildet. De har tom. eget Playstation/film-loft. Paa klippen til venstre er bungalowen vaar. Med utsikt rett inn i solnedgangen. Link til Cliff Cottages.
I morgen blir det dykking. Skal ut til ett korallrev som i dag hadde 30 meters sikt og havskilpadder. Haaper vi er like heldige i morgen. :) Ellers blir det tid for ett thai kokkekurs, chillout og boeker foer vi natt til soendag maa ta turen nordover til Bangkok. Det naermer seg retur til Norge...

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hei hei!

Her i Bergen er der nå satt ny norgesrekord for sammenhengende regnvær. Ca 80 dager nå trur eg.
hipp hurra!

Det ser jo virkelig ut som om dere har funnet de allerflotteste steder. Og den karokemassasjebaren med eget toalett og svær, svær sofa? Hirr hirr hirr. Det er det løgnaste eg har hørt på lenge :-)
Ein fin tur fortsatt må dere ha. Skal selvfølgelig hilse fra Blipp. Han takker dere for den fine utsikten han hadde i Sandeidgata, og så takker han høyere makter for at han ikke ble spist av katten.
Husk surstoff og kos dere videre.

12:33 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hallais og godt nytt aar.
Misunnelig, misunnelig, misunnelig - hva annet kan man si.
Pass dere for dypet - mange #kumle" vesen gjemmer seg der....
Spennende med en "reise" i deres fotspor men kom hjem snart...

God tur videre - take care.

6:27 AM  
Anonymous Anonymous said...

Dykking - Cruella de Vibb - hmmmmfff - skeptisk, skeptisk.
Reklamen sier "Ingen over - ingen ved siden" - vel og bra. Spørsmålet er heller hva som finnes UNDER og BAK. Kanskje et glupsk vesen hvis livrett er "myggstikk så høye som Galdhoepiggen" ??? ("Se deg aldri tilbake" er en fin boktittel og uttrykk som boer ligge langt fremme i pannen naar man navigerer seg rundt der nede i "Det store Blaa".
Haaper foroevrig at kurset har gaatt bra og at Cruella de Vibb er klar for et lite dykk naar dere kommer hjem. Vet om et "hemmelig" dykkested utenfor Sandnes som heter Vier. Spoer Heksa fra Helvete hvilket FANTASTISK sted Vier er å dykke paa - kamskjellene formelig ber om aa bli plukket (bare man kommer seg ned til dem...det er mye "kummel" tareskog på ca 10 meters dyp). Skogen paa Vier er foroevrig et helvete aa gaa tur i med fullt dykkerutstyr og "buddiens" blybelte rundt nakken, har litt erfaring paa det omraadet..he he.
Kos dere en hel haug de siste dagene baade over og under vann.

Selv tilbringer jeg dagene 30 og 65 meter over vann med daglige stormer og mye orkan i kastene. (Er det rart man blir misunnelig.....).
Skaal i "Ariel" (uff og uff).

7:19 AM  

Post a Comment

<< Home